2016. július 17., vasárnap

Lapterjesztés

Minden cégnek, amely sajtóterméket ad ki alapvető célja, hogy a lapot, magazint, katalógust minél magasabb példányszámban tudja eladni. Ennek egyik igen fontos eleme a minőségi lapterjesztés, ezért a terjesztőnek sok szolgáltatással magas szintű elvárásokat kell kielégítenie. Mit jelent ez a lapkiadók részéről? Röviden: az előfizetők maximális kiszolgálását. Kicsit bővebben: szinte minden esetben teljes országos terjesztést, megbízható és gyors kézbesítést, korrekt riportálást, és a mai gazdasági helyzetben a palettára felkerült nagyon jelentős igényt - költségkímélő megoldást.
Hogy mennyire komolyan vesszük a logisztika - szállítás, terjesztés, csomagolás és egyéb kapcsolódó tevékenységek - teljes területét, mennyire törekszünk a sokféle igény kielégítésére, az is mutatja, hogy ezeket a más futárszolgálatok, csomagszállítók tevékenységi köréből hiányzó szolgáltatást is nyújtjuk Feladóink részére.


Ezen alapvető elvárásokon kívül sok esetben fontos, hogy komplex szolgáltatást nyújtva segítsük Partnereinket. Így pl. az árufelvételt, a beszállítást, a lapok csomagolását, megszemélyesítését (etikettezését), igény esetén az előfizetési díj beszedését és átutalását a lapkiadó számlájára, a behúzások (termékminták) elhelyezését. A Complexpress Logisztika Kft. ezek megoldásával kíván hozzájárulni a lapkiadók munkájának sikeréhez.